Genti

OM OSS

Genti betyder För människan.

VISION

Genti ska vara ett  förstahandsval för kunder som söker nyckelresurser inom IT och verksamhetsutveckling. Vi ska även vara ett förstahandsval för konsulter som villl ha en arbetsplats där vi ställer upp för varandra och som vill vara med på en resa för att skapa en välkänd aktör på marknaden.

VI LYSSNAR PÅ KUNDENS BEHOV

Vi är specialiserade inom förändringsarbete, systemintegration samt drift och utveckling av IT-infrastruktur. För att kunna leverera bästa tänkbara lösning är det viktigt att vi är lyhörda för våra kunders behov.

ERFARNA OCH KVALIFICERADE MEDARBETARE

Våra erfarna medarbetare är specialister på projektledning, arkitektur, service management, ITIL, inom områdena Configuration-, Change-, Release- och Delivery management samt dess processer, systemintegration samt operativsystem. Genom att utveckla långsiktiga relationer och lära känna kundens utmaningar och möjligheter kan våra konsulter nå bästa möjliga resultat.

PROJEKTLEDNING & FÖRVALTNING

Vi hjälper våra kunder att göra IT-infrastrukturen driftsäker och användarvänlig. Gäller det att införa nya system eller förändra infrastrukturen har vi projektledare med kunskapen och kompetensen. När det gäller att förvalta och utveckla befintlig infrastruktur har vi år av erfarenhet.

REGLERADE BRANSCHER ÄR VÅR STYRKA

Våra kunder och vår erfarenhet kommer främst från lagreglerade branscher. Vi har erfarenhet av läkemedelsindustrin, banker och finansbolag. Vi vet vad lagar och regler kräver av våra kunder och vi har förståelse för hur de påverkar affärsverksamheten.

GLÄDJE, ENKELHET, NYFIKENHET, TRYGGHET & INTEGRITET

Förändring utan erfarenhet och eftertanke ger sällan framgång. Vi är professionella, kunniga och ansvarsfulla. Vi ser verkligheten som den är och inte som den borde vara. Vi gör att bästa möjliga resultat uppnås. Att vara lite smartare kräver mer av oss och våra uppdragsgivare, men det är också roligare och mer effektivt. En konsult från GENTI jobbar alltid nära kunden, med stort engagemang och med kundens bästa i fokus. Gentis filosofi är att finnas till både för kunden och för medarbetarna. Själva ordet Genti betyder “För människan”. Vi vill att våra kunder och medarbetare ska utvecklas och växa tillsammans med oss.